 
                             
                            Kávékrémmel töltött diabetikus tejcsokoládé fruktózzal.
A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiséget belül.
Összetevők: 
fruktóz, sovány tejpor, kakaóvaj, növényi zsír (pálma és shea), kakaómassza, zsíros tejpor, zsírszegény kakaópor, növényi zsír (shea és pálma), tejzsír aromák, emulgeálószer: szójalecitin, mandula, törökmogyoró, eperpor,,étkezési sav: citromsav, színezékek: kárminok. 
Tejcsokoládéban a kakaó-szárazanyag: legalább 40%. 
Allergének: 
Tartalmaz szóját, tejet, dióféléket. 
Átlagos tápérték 100 g-ban: 
Energia: 2320 kJ (555 kcal) 
Zsír: 36,0 g 
 - amelyből telített zsírsavak: 21,0 g 
Szénhidrát: 49,0 g 
Fehérje: 8,7 g 
Só: 0,07 g* 
*Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót. 
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó! 
Származási hely: Magyarország.
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus