 
                             
                            Marcipánkrémmel töltött étcsokoládé fruktózzal.
A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiséget belül.
Összetevők: 
fruktóz, kakaómassza, növényi zsír (pálma és shea), kakaóvaj, sovány tejpor, mandula, emulgeálószer: szójalecitin, aromák. 
Étcsokoládéban a kakaó-szárazanyag: legalább 54%. 
Bevonatarány: legalább 50%. 
Töltelékarány: legfeljebb 50%. 
Allergének: 
Tartalmaz szóját, tejet, dióféléket. 
Átlagos tápérték 100 g-ban: 
Energia: 2302 kJ (551 kcal) 
Zsír: 36,0 g 
 - amelyből telített zsírsavak: 21,0 g 
Szénhidrát: 50,0 g 
 - amelyből cukrok: 48,0 g 
Ffehérje: 6,3 g 
Só: 0,04 g
*Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót. 
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó! 
Származási hely: Magyarország.
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus