 
                             
                            Étcsokoládé-törökmogyoró granolánk összetételét és tápanyagtartalmát tekintve kiemelkedik a boltokban kapható társai közül. Amikor ezt az ízt megalkottuk, szerettünk volna egy magas fehérjetartalmú terméket, de nem akartuk feladni a glutén- és laktóz mentességet sem. Megoldásként rizsfehérjével dúsítottuk a granolát, így nemcsak azoknak kedveztünk, akik a fenti összetevőket nem fogyaszthatják, de azoknak is, akik az állati eredetű termékeket kerülik, hiszen termékünk vegán összetevőkből áll.
Összetevők: 
gluténmentes zabpehely, datolyapaszta, rizsfehérje (5%), csicsóka püré (csicsóka, antioxidáns: aszkorbinsav), olívaolaj, kókuszdarabok, lenmag, törökmogyoródarabok (2,5%), étcsokoládédarabok (2,5%) (kakaómassza, édesítőszer: eritrit, kakaóvaj, emulgeálószer: lecitinek, aroma, édesítőszer: szteviol glikozidok), kakaópor, tengeri só, fahéj, természetes vanília aroma.
Átlagos tápértékadatok 100g termékben:
Energia 1738 kJ / 414 kcal 
Zsír 13,2g
 - amelyből telített zsírsavak 2,74g
Szénhidrát 58g 
 - amelyből cukrok 16g 
Rost 9,6g 
Fehérje 11,6g 
Só 0,54g
Felhasználási javaslat:
A granola klasszikusan egy reggelire fogyasztott termék, azonban fogyaszthatod kisétkezésre, vagy akár egy desszert részeként is. A komplett reggeli étkezés részeként fogyaszd a granolát ízlésed és személyes szükségleteidnek megfelelően tejjel, joghurttal, kefirrel, vagy növényi tejhelyettesítő itallal, növényi joghurtalternatívával. Társíts a granola mellé valamilyen friss gyümölcsöt, egy pohár vizet vagy cukormentes teát, és kész is a finom, kiegyensúlyozott reggeli.
Tárolás: 
Száraz, hűvös helyen.
Forrás: Gyártó/forgalmazó 2023. szeptember