 
                             
                            Fahéjas szilva ízesítésű gyümölcstea.
Összetevők: 
Hibiszkusz, Alma, Mazsola, Csipkebogyó, Aroma, Rózsaszirom, Körömvirág, Kékmályva virág, Fahéj darabok 
Felhasználás:
Fogyasztható jó melegen, langyosan, de hidegen is. Kiváló nyári hűtött ital is készíthető belőle. Szerintünk akkor a legjobb, ha 4-5 teáskanálnyi teát leforrázunk egy bögrében. Hagyjuk 10 percig állni, majd áttöltjük egy kancsóba és felöntjük hideg vízzel, esetleg jégkockával.
Édesíthetjük is, ha úgy jobban szeretjük. Kristálycukor használata esetén, még a forró vízzel felöntés előtt tegyük hozzá. 
Tehetünk hozzá egy kevés mézet is. Azonban ha nem akarsz + kalóriát bevinni használd a 0 kalóriás eritritet.
Tárolás: 
szobahőmérsékleten, zárt edényben fénytől és idegen szagoktól mentesen.