 
                             
                            Miért jó? 
A vörösáfonya kiváló tápanyag, ásványi anyag és vitaminforrás. Vitaminok közül nagymértékben található benne C, B és A-vitamin. Ásványi anyagok közül kalcium, magnézium és kálium tartalma kimagasló. Jelentős az antioxidáns fenol és aszkorbinsav tartalma, ennek köszönhetően hozzájárul a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához. Az aszkorbinsav pozitív hatással van az idegrendszer működésére is. 
Összetevők: 
aszalt vörösáfonya, cukor, növényi olaj
Tápérték adatok 100 g termék 
Energia 1459 kJ 730 kJ 
Zsír 1,2 g
 - amelyből telített zsírsavak 0,1 g 
Szénhidrát 81 g 
 - amelyből cukrok 67 g 
Fehérje 0,2 g
Só 0,2 g 
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási hely: Magyarország