 
                             
                            A nyugati konyhában az eper után az áfonya a legnépszerűbb bogyós gyümölcs, melynek több fajtáját ismerhetjük, és ezek közül a vörös- és a feketeáfonya található meg termékkínálatunkban. Az apró gyümölcsöt nem csak a nagyon finom íze miatt fogyaszthatjuk, hanem rendkívül magas antioxidáns tartalma miatt is, ami nélkülözhetetlen egy egészséges szervezet részére.
Összetevők: 
cukor, vörös áfonya, étkezési sav: citromsav, fekete bodzalékoncentrátum, napraforgóolaj.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia (kJ/kcal)  1230 kJ/ 294
Zsír  1,3 (g)
 - amelyből telített zsírsavak 0,4(g)
Szénhidrát  65 (g)
 - amelyből cukrok 47(g)
Élelmi rost  5,7 (g)
Fehérje 0,5 (g)
Só 0,01 (g)
*A tápérték táblázatban feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat.
Kiszerelés: 100 g
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus