 
                             
                            A karobport a reformkonyha a kakaó helyettesítésére használja, mivel arra színében és állagában nagyon hasonlít, ugyanakkor egészségesebb. Nem tartalmaz teobromint.
A termést tisztítás után megszárítják (150 percen át, 90 Celsius fokon), majd leőrlik és kiszerelik.
Összetevők: 
100% karobpor (szentjánoskenyérmag-liszt)
Tápanyagtartalom 100 g-ban:
Energiaérték: 1529 kJ / 355 kcal 
Zsír: 
 - amelyből telített zsírsavak: 
Szénhidrát: 84,26 g 
 - amelyből cukor: 38,14 g 
Rost: 18,9 g 
Fehérje: 4,87 g 
Só: 0,017 g 
Felhasználása:
 Az íze édesebb, mint a kakaóé. Ugyanúgy használható fel, mint a kakaó.
Kiszerelés: 250 g
Tárolás: 
Száraz, hűvös helyen tartandó! 
Származási ország: Spanyolország
Figyelmeztetés: 
A termék szóját, glutént, zellert és olajos magot is feldolgozó üzemben készül. 
Forrás: Gyártó/forgalmazó 2021. február