 
                             
                            Megújult receptúra, gluténmentes, kalciummal kiegészítve, természetes kármin extrakt színezék és természetes szamóca aroma felhasználásával.
Összetevők:
kukoricakeményítő, kalcium-karbonát, természetes szamóca aroma, étkezési sav (citromsav), természetes színezék (kárminok).
Tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energia: 1469kJ/  346kcal
Zsír:  0 g
 - amelyből telített zsírsavak:  0 g
Szénhidrát:  85 g
 - amelyből cukrok:  0,5 g
Fehérje:  0,5 g
Só:  0 g
Felhasználási javaslat:
A tasak tartalmát 5 dkg cukorral (kb. 3 evőkanál), és a 1/2 liter tejből 8 evokanálnyival csomómentesre keverjük. A maradék tejet is hozzáadva, folyamatos kevergetés mellett az egészet felforraljuk. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba töltjük, hagyjuk kihűlni. Miután a puding megszilárdult, azonnal fogyasztható.
A pudingporból ízletes krém is készíthető! 
Ebben az esetben a pudingport csak 3 dl tejjel főzzük fel. A kihűlt pudinghoz 5 dkg vajat és 1 tojássárgáját adjunk hozzá, amelyeket előzőleg habosra kevertünk. Az így elkészített krém alkalmas torták, sütemények töltésére, de önállóan is fogyasztható.