 
                             
                            Egyedülálló ízek, páratlan értékek. Az emberiség első gabonájából készített különleges minőségű száraztészta varázslatossá teszi ételeinket, megnyugtatja lelkünket. Csak pár perc, és már tálalható is! Gondolja újra a megszokott ízeket, dobja fel kedvenc ételeit ezzel a finom, és utánozhatatlan gabonával.
Mi a helyzet gluténérzékenység esetén? 
Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani. Tojásmentes tészta. 
Nettó tömeg : 250 g
Összetevők:
bio alakor ősbúzaliszt, víz 
A termék a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Átlagos tápérték / 100 g termékben:
Energia  1556kJ / 367 kcal 
Zsír  1,9 g 
 - amelyből telített zsírsavak  0,3 g 
Szénhidrát  72,6 g
 - amelyből cukor  2,6 g 
Élelmi rost  2,5 g 
Fehérje  13,6 g 
Só  0,025 g 
Tárolás: 
napfénytől védett, száraz, hűvös helyen. 
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus