 
                             
                            Meglepően kellemes íz, teljes értékű ősbúzából. Az emberiség első gabonájából készített különleges minőségű száraztészta varázslatossá teszi ételeinket, megnyugtatja lelekünket. Egy új márka születése, a minőségi, és tudatos táplálkozásért.
Mi a helyzet gluténérzékenység esetén? 
Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani. Tojásmentes tészta. 
Nettó tömeg: 250 g
Összetevők: 
bio alakor ősbúzaliszt, víz 
A termék a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Átlagos tápérték / 100 g termékben:
Energia 1637kJ / 387 kcal 
Zsír  3,2 g 
 - amelyből telített zsírsavak  0,8 g 
Szénhidrát  71,8 g 
 - amelyből cukor  4,1 g 
Élelmi rost  3,2 g 
Fehérje  7,7 g 
Só 0,025 g 
Tárolás: 
Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen. 
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus