 
                             
                            Zselatin újragondolva: Agar-agar.
Az állati eredetű zselatint teljes mértékben helyettesíti, annak növényi alternatívája. Tengeri moszatokból készül, melyet megszárítanak, extrahálnak, majd mechanikai úton préselnek, és finom porrá őrölnek. A kíméletes eljárás során az algában lévő ásványi anyagok megmaradnak. Koleszterinmentes kötőanyag, melegen oldható, hideg állapotban zselésedik.
Összetétel:
agar-agar
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 720 kJ / 172 kcal 
Zsír 0,1 g 
 - amelyből telített zsírsavak 0,001 g 
Szénhidrát 0,4 g 
 - amelyből cukrok 0,01 g 
Rost 86 g 
Fehérje 0 g 
Só 0,01 g 
Felhasználási javaslat: 
Az agar-agar felhasználható szószok, dzsemek, desszertek sűrítésére, hidegtálak készítéséhez, illetve kozmetikai célokra is.
Adagolás:
1 csapott teáskanál 1/2 liter folyadékhoz. Az agar-agar csak forrásban lévő folyadékban oldódik fel és visszahűtve 34-38 C fok között zselésedik.
Tárolás: 
Száraz, hűvös helyen tárolandó! Kisgyermektől elzárva tartandó! 
Származási hely: Spanyolország 
Figyelmeztetés:
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült. A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. 
Forrás: Gyártó/forgalmazó 2023. augusztus