 
                             
                            A cirokliszt az egészségtudatos konyha egyik meghatározó alapanyaga lehet és nem csak azért, mert gluténmentes.
A cirokliszt egy kiváló beltartalmi értékekkel rendelkező lisztféleség. Jó energiaforrás poliszacharidokból, fehérjékből és lipidekből, valamint ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz.
A cirok lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz ezért előnyös lehet szervezetünk számára.
Összetevők: 
cirokliszt
Allergének: 
A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1569 kJ / 375 kcal
Zsír 3 g
 - amelyből telített zsírsavak 0,4 g
Szénhidrát 75 g
 - amelyből cukrok 0,5  g
Rost 3,2 g
Fehérje 10 g
Só 0,01 g
Felhasználása: 
A gluténmentes étkezésben a cirokliszt tökéletes alapanyag: kitűnő kenyeret, péksüteményteket, süteményeket, pizzákat, palacsintát lehet készíteni vele. Maximum 15-20 %-ban érdemes más lisztekhez adagolni. Íze enyhén édeskés, kesernyés. A vele készült ételek színe sötétebb lesz.
Tárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen
Származási hely: Magyarország
Nettó tömeg: 500 g
Forrás:gyártó/forgalmazó 2023 augusztus