 
                             
                            Használhatjuk főzéshez, mert hosszabban megtartja az ízét a világosnál, és színt is ad az ételnek. Sokan az ázsiai feliratok miatt nem tudják megkülönböztetni a világos szójaszószt a sötéttől. Ilyenkor mindig azt tanácsoljuk, fordítsák meg az üveget, és ha a szójaszósz könnyen lefolyik a falán, akkor világos-, ha pedig megtapad rajta, sötét szójaszószról beszélünk.
Összetevők: 
víz, szójabab (20%), só, cukor, búzaliszt, gombakivonat (1%)
Allergén összetevők vastag betűvel szedve.
Tápérték (Kcal):
Energia: 582kJ/137kcal
Zsír: 0g
 - ebből telített: 0g
Szénhidrát: 26,7g
 - ebből cukor: 10,3g
Fehérje: 6,3g
Só: 22,1g
Származási ország: Kína
Forrás: Gyártó/Forgalmazó 2025.